Golf i unik slottsmiljö
Årsavgifter 2022

Årsavgifter 2022

Förklaringar

Senior Standardmedlemskap för senior

Förstaårssenior Detta är alternativet för nybörjare som efter genomförd grönt kort utbildning väljer att bli medlem. Gäller även dig som tidigare har varit medlem och vill återuppta ditt medlemskap. För att kunna bli förstaårssenior måste 3 år ha passerat sedan du senast var fullvärdig medlem.

Andraårssenior Denna avgift betalar du andra året som medlem.

Distansmedlem Möjligt alternativ för dig som bor utanför vårt närområde. (Med närområde menas kommunerna Tierp, Älvkarleby, Östhammar, Uppsala, Knivsta och Heby) Du eller någon familjemedlem får heller inte inneha fritidshus i närområdet.

Greenfee Du betalar en låg medlemsavgift och sedan en greenfeeavgift varje gång du spelar på valfri golfbana. Se utförligare förklaring HÄR,

Familj Gäller för max 2 vuxna och två barn upp t.o.m. 19 år folkbokförda på samma adress.

Junior Junior över 26 år övergår direkt till Senior 3