Stötta klubben

Spelar du Bingolotto? Brukar du lämna in lotto, stryktips m.m. via Svenska spel?
Då kan du samtidigt, utan extra kostnad stödja klubben. Läs mer nedan.

Prenumerera på Bingolotto

Som prenumerant stödjer du föreningen med ca 585 kronor per år, bara genom att beställa 1st bingolott/vecka.
Det är ett smidigt, spännande och underhållande sätt att vara med och skapa förutsättningar för att fortsätta utveckla vår verksamhet.
Anmäl dig online genom att klicka på bilden.
(glöm inte att ange Örbyhus golfklubb, kundnr. 8001029 som förmånstagare i sista steget)

Eller använd denna BLANKETT.

Svenska spel

Vi är med och delar på 50 miljoner!
Vår förening är ansluten till Svenska Spels satsning GRÄSROTEN. Det unika med denna satsning är att alla som spelar hos Svenska Spel är med och bestämmer till vilka föreningar pengarna ska gå.
Välj oss som din favoritförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel. Då är vi med och delar på pengarna.
Du gör det i din spelbutik, på svenskaspel.se eller genom att ringa Svenska Spels Kundservice på 0770-11 11 11.

Tack för ditt stöd!

Teckna elavtal

Stöd klubben genom att teckna elavtal med Upplands energi.
Klicka HÄR för mer info.